Hae
Fit Fat Mama

5-vuotiaan synttärit

Juhlittiin viime viikonloppuna meidän rakkaan esikoisen 5-v synttäreitä. Partyt oli viikkoa ennen varsinaista päivää, mutta se oli sankarille tietenkin vain huippu juttu.

5-vuotiaan synttärit oli ihanat, eloisat, sopivan meluisat. Talo täynnä lapsia, jonkin verran aikuisia, herkkuja, leikkiä ja iloa. Sopivan yksinkertaiset ja ilman mitään sirkustemppujakin lapset viihtyi oikein hyvin. Suurin hitti oli miehen jätti-iso lego, jonka parissa pikkujätkät pörräsi paljon. Välillä osa porukasta kävi hyppimässä trampoliinilla, osa leikki merirosvoa, osa legoilla ja osa millon mitäkin. Ääntä oli itseasiassa ihmeen vähän siihen nähden miten paljon porukkaa oli. Jos laskin oikein, niin vajaa 30 henkeä kävi yhteensä juhlimassa pientä miestä. Oli silleen kivasti, että porukka ei rysähtänyt yhtä aikaa. Jotenkin tosi rentoa ja kivaa. Vauvakin käyttäytyi hienosti, eikä vierastanut <3.

Tässä tunnelmia;

ninjago hyrrät normilegojen lisäksi oli yksiä lempparilahjoja.

Tarjottavat

Makeat

Täytekakku (välissä vadelmamousserahka + kondensoitu maito, päällä musta sokerimassa ja koristeet)

Banaanisuklaamutakakku (joka oli maidoton, päällä vadelmia. oli aika hyvää! ohje täältä )

Eskimo jätskiä + marjajäätelöä (joka oli maidoton+munaton, ei kuvassa)

3 erilaista keksiä

Viinirypäleitä

Suolaiset

Nakkipiilot

Pannukakkurulla (lihaton, älyhyvä -tästä teen reseptipostauksen myöhemmin)

Ruisnapit (täytteenä savupekonikuutio+ruohosipulituorejuusto)

Ruissipsejä ja poppareita

Koristelut pidettiin yksinkertaisena. Seinällä viiri, ilmapalloista viirintapainen. Eetu-ilmapalloja, star wars foliopallo ja pari normipalloa joita osa lapsista pamautteli nauraen rikki haha! Star wars ukkeli törötti pöydällä sekä kakun päällä.

Ajatuksena oli pitää onginta lapsille, mutta koko homma unohtui siinä hälinässä. Lähtiessä annoin superpallot+tikkarit lapsille (kaikille en edes muistanut tätäkään oumai, onneksi palloja jäi jemmaan niin pitää antaa myöhemmin). Ostin naamioita, sekä hatut muksuille ja suurin osa innoissaan laittoi niitä päähän. Veikeän näköistä porukkaa oli liikenteessä naamiot silmillä :).

Oli oikein kivat juhlat, kiitos vieraille tätäkin kautta <3. Lastenjuhlat ei vaadi onnistuakseen välttämättä taikatemppuja, hoploppeja tai ohjelmanumeroita. Leikkiä, herkkuja ja rentoa oloa.

Lue myös:

Eetun 4-vuotissynttärit

Eetun 3-vuotissynttärit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *