Hae
Fit Fat Mama

7-minuutin överitehokas Zumba jalkatreeni

Pari viikkoa sitten vinkkasin teille 7-minuutin käsitreenistä ja nyt on vuorossa 7-minuutin jalkatreeni. ”Ai saakeli, ai hitto, ai ku polttaa” Muutamia tuskastuneita äännähdyksiä kesken 7-minuutin överitehokkaan jalkatreenin. Tässä ohjaajana oli mies, joka oli hauskaa vaihtelua; kyllä miehetkin voi jumppailla.

Taustalla soi zumba-tyylinen musiikki ja jalkaliikkeet tehtiin musiikin rytmin mukaisesti. Se toi vähän tanssimaista fiilistä liikkeeseen, vaikka voin kertoa tämän olevan paljon rankempaa kuin minkään pyllyn heiluttelun. Tein tämän eilen ja sen lisäksi kävin kaksi kertaa turvavälilenkillä, askeleita tuli päivän aikana yli 20 000! Voin kertoa, että akka oli aika poikki illalla.

Videon 7-minuutin treeniin löytyy tuosta alta

Lue myös

7-minuutin tehokas treeni

7-minuutin käsitreeni

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *