Hae
Fit Fat Mama

Parhaat podcastit just nyt

Hellurei ja hyvää sunnuntaita tyypit!  Sain idiksen eilen postaukseen parhaat podcastit just nyt kun olin kävelylenkillä. Podcastit on ihania juurikin kävelylenkeillä, hölkätessä tykkään kuunnella jotain mukaansa tempaavaa musiikkia. Aikaisemmin vihasin kävelyä ja se oli miun mielestä niiiin tylsää. Nykyisin tykkään kävellä ja podcastit korvissa onkin hyvä vinkki miten viihtyä paremmin kävelyllä.Tässä siis miun mielipide mitkä on parhaat podcastit just nyt!

Parhaat podcastit just nyt

 

 

Nikotellen

 

”BB-Niko” :n podcasti joka on niin kaukana omasta elämästä kuin vaan voi olla. Ja siksi se on niin hauska kuunnella haha! En edes halua kuunnella mitään lapsiperhe lässytystä, koska oma arki on täynnä perhettä ja lapsia. Ensimmäinen tuotantokausi oli missä Nikolla oli aina joku haastateltava mukana, toisella tuotantokaudella vakiojuontajaksi tuli ”BB-Jonna”. Siis niin rivoja, räävittömiä ja rajuja juttuja etten suosittelen kuuntelemaan ilman kuulokkeita missään :D. Rehellisyys, räävittömyys ja täysin ei-omaa-elämää.

 

No bab mondays

 

Instagramissa anskujaertsu tilin takaa löytyy kaksi tehokasta naisyrittäjää jotka pitävät podcastia painopisteenä eniten yrittäjyys ja positiivisuus. Tykkään tuosta energiasta ihan älyttömästi. Itsekin käytän Nu Skinin tuotteita jonka jälleenmyyjänä tuo tehokaksikko touhuaa. Jakson pituudet on sopivia, n. 30-minuuttia yleensä.

 

Boss Lady

 

Anni Vallius kertoo sekä omaa, että muiden naisen boss lady -tarinoita. Mm. fitnesstyyppi Ilona Siekkisen jakso oli todella mielenkiintoista kuunneltavaa. Keskustelu menee hyvin eteenpäin ja kuuntelijalle halutaan kertoa tarina miksi jaksossa oleva nainen on oman elämänsä boss lady.

 

Olohuone by Janne&Valtteri

 

Naag, eli Janne Naakan ja Valtterin pitämä podi jota olen kuunnellut silloin tällöin. He tekevät kummatkin uraa youtubessa vbloggaajana ja elämä on täysin eri kuin itsellä. Olen kuunnellut mm. jaksot yrittäjyydestä, mielipiteet täyteaineista&kauneuskirurgiasta, sosiaalinen media ja vaikka mitä muuta.

 

DreamTALK

 

Kyselin instagramissa vinkkejä podcasteihin ja vinkattiin DreamTALK podia. Peppiina Meronen puhuu enimmäkseen ihmisten motivoinnasta ja siihen miten löytää se oma juttu. Viimeaikoina on kiinnostanut paljon uraan liittyvät podcastit, koska itsellä on välillä vähän kriisi mikä miusta tulee isona. Jaksot on tässä sopivan lyhyitä, jotkut ehkä vähän liiankin lyhyitä. Matalan kynnyksen kuunneltavaa.

 

 

Siinä 4+1 parhaat podcastit just nyt.

Jännä miksi minuu kiinnostaakin niin paljon erityyppisten ihmisten jutut kun monesti on päinvastoin, että kaivataan sitä vertaistukea :D. Mutta sitten esim. instagramissa en kyllä seuraa Jannea tai Valtteria. Ehkä sellainen balanssi vertaistuen ja täysin eri elämän välillä on hyvä.

Kuvat on esikoisen 6-veen ottamia kun käytiin tänään ulkotreenipaikalle. Tänään ajatuksena vielä käydä kävelylenkille ja korviin tottakai jotakin edellä mainituista podeista.

Oliko mukana omia lemppareitasi? Vinkkaa joku oma lempparisi <3

 

Lue myös

 

Seuraajien kertomia faktoja minusta

SEURAA MYÖS

 

SEURAA INSTAGRAMISSA

SEURAA FACEBOOKISSA

4 kommenttia

 1. Ninni kirjoitti:

  Jäljillä 😍

 2. Vilma Vaakanainen kirjoitti:

  Mä tykkään hurjasti Puhumuru podcastista, siinä ollaan ihmisyyden äärellä.
  Puhutaan seksistä ja seksuaalisuudestakin, mutta paljon myös itsensä hyväksymisestä ja ennakkokäsityksistä ym. 😊

  • tiinafit kirjoitti:

   Mie oon kuunnellu pari jaksoa jossa Marja on ollu vieraana toisessa podissa, mutta sen omaa en olekaan kuunnellut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *