Hae
Fit Fat Mama

Sunnuntain rehellinen ruokapäiväkirja

Hellurei, tässä sunnuntain rehellinen ruokapäiväkirja eiliseltä. Oli sekä hyvää, että huonoa mukana. Viikonloppuisin on täysin eri rytmi kuin arkisin, ollaan sellaisia aamu lötväilijöitä ja aamupala syödään aina paljon myöhemmin kuin moni muu.

Tässä siis sunnuntain ruokapäiväkirja rehellisesti :

Aamupala  10.20

Ruisleipä jonka päällä margariini, juusto, salaatti ja kurkku. Lasillinen smoothieta jossa jogurttia, mehukeittoa, marjoja, marjajauhetta,  viherjauhetta, chiansiemeniä ja vähän makeutusjauhetta, pakastettu banaani.

Lounas 13.30

n. kokonainen kebabrulla ja minitomaatteja (syötiin 2 rullaa kolmestaan lasten kanssa joten itse söin n. kokonaisen) ostettiin nuo extempore ja ei ollut kyllä kovin erikoisia.

 

Kahvia ja 4 palaa suklaata 16.45

Päivällinen 18.15

Tonnikalarisottoa (tästä tulossa ohje, sike hyvää!) ja kurkkua.

Iltapala ja herkut 21.30

Jogurttia jossa pari palaa banaania, marjajauhetta, vähän suolapähkinöitä

Puolíkas paketti jäätelöä ja sipsiä.

Siinäpä siis miun rehellinen ruokapäiväkirja sunnuntailta. Fat Mama sanoo kyllä, että parasta ikinä on lötvöttää sohvalla ja katsoa sarjaa sen jälkeen kun lapset on mennyt nukkumaan. Mies sai hyvä mies pisteitä kun kerrankin valitsi kaupasta lakritsijäätelöä. Jäätelö on sitä parempaa mitä tuhdimpaa, raikkaat marja tai muut jäätelöt on niin tylsiä. Suklaa tai lakritsi on ultimate lemppari ehdottomasti. Mies sanoi just, että seuraavan kerran ostetaan marjajäätelöä. Vastasin, että joo mutta lisään siihen sitten suklaakastiketta tai jotain muuta haha :D.

Vitsi tänään oli muuten kiva maanantai. Työpäivän jälkeen menin kävellen hakemaan lapsia päiväkodista, joten tuli kiva kävelylenkki siinä samassa. Päiväruuan jälkeen ajettiin linnunlahden rannalle läträämään. Välillä tuntui aika kylmältä, mutta aurinko kun alkoi paistamaan läträily tuntui ihanalta. Kesä on todellakin ihmisen parasta aikaa <3.

 

 

Lue myös

 

Ruokapäiväkirja jonka julkaiseminen hävettää

Kolmen päivän rehellinen ruokapäiväkirja

SEURAA MYÖS

 

SEURAA INSTAGRAMISSA

SEURAA FACEBOOKISSA

6 kommenttia

 1. Tiina kirjoitti:

  Jes, mulla ihan sama jätski maku???? kunnon tuhtia olla pitää…
  Jos syön perus vaniljaa niin laitan kinuskastiketta ja suolapähkinöitä lisukkeeksi ?? nam….

 2. Ninni kirjoitti:

  Oi nam! Tekisitkö taas vaatepostauksen? ?

  • tiinafit kirjoitti:

   Mie en oo oikein tyylilyyli, mutta voisin jossain vaiheessa koostaa vaikka uusimmista kirppis/muista vaateostoksista 🙂

 3. Jenni kirjoitti:

  Täällä kans yksi kaikki tai ei mitään – tyyppi! Eli tommonen jätskipaketti menee kyllä kerralla miehen kans puokkiin! ? Ei mitään pientä annosta vaan puoli pakettia on ihan passeli annos. Ja mäkään en oo sorbettien tai mehujäiden ystävä. Jos syödään jätskiä niin sit syödään kunnon jätskiä. Mitä tuhdimpi, kermaisempi ja täyteläisempi, sen parempi ??

  • tiinafit kirjoitti:

   Joo puol pakettia menee että heilahtaa :D. Ihana kuulla, että muitaki herkkupossuja täällö 😀 <3 (ei pahalla siis herkkupossu sana :D) Oi hittolainen että rupes tekemään mieli jätskiä nam

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *