Hae
Fit Fat Mama

Ripsienpidennysten poistaminen

Koukutuin vuosiksi ripsienpidennyksiin. Ensimmäiset otin varmaan 10-vuotta sitten, pitäen välissä vain muutamia taukoja. Aloitin klassisilla joista siirryin volyymeihin joista taas klassisiin. Tammikuussa 2016 päätin ottaa kaikki feikkihärpäkkeet pois.

Olen ollut ilman ripsienpidennyksiä nyt monta vuotta. Ennen inhosin ripsivärin laittamista, mutta nyt miusta on ihanaa kokeilla uusia ripsareita. Se fiilis kun löytää hyvän tuotteen ja saa loihdittua omista räpsyistä luonnolliset, mutta näyttävät <3.

Välillä tulee hetkellinen fiilis ottaa ripsienpidennykset takaisin, mutta en jaksa sitä huollossa ramppaamista ja onhan se aika hintavaakin.

Halusin nostaa tämän vanhan postauksen ylös vinkiksi teille jotka kaipaatte apua miten irroittaa räpsyt kotikonstein ;

Ripsienpidennysten poistaminen

luomuripset

Mutta miten ripsienpidennykset saa irroitettua?

Vakioripsienlaittajani oli lomalla ja kävin toisessa paikassa huollossa. Jo parin viikon jälkeen huomasin kuituja olevan vähemmän kuin normaalisti. Päätin melko äkkiä, että hitto olkoon. Otetaan sitten kaikki pois.

Pesin normaalisti kasvot, jonka jälkeen laitoin vanuun risiiniöljyä. Painelin öljyä ripsiin ja tein ripsien suuntaisia vetoja alas päin. Toistin saman toimenpiteen myös aamulla, sekä seuraavana iltana. Välissä kampasin ripsiä kammalla. Näin sain ripset poistettua aika hellävaraisesti ja nyt alkaakin risiiniöljyllä kasvatus!

ripsienpidennystenirroittaminen

Ripsien poistamiseen tarvitset siis öljyä, koska se irrottaa hellävaraisesti liimapintaa. Toinen vaihtoehto on mennä ihan ammattilaisen pakeille joilla on siihen toimenpiteeseen omat tököttinsä. Mutta huomasin vanu+öljykombon olevan oikein helppo keino.

Saa nähdä minkä aikaa maltan olla ilman ripsiä, mutta vaikka olo on toisaaltaan valjumpi, on vapauttavaa.


Omat ripset ovat hyvässä kunnossa. Hitsin vaaleat ja valjut, mutta taivutus+ripsivärillä mennään toistaiseksi. Syy oikeastaan miksi otin ripset pois, on että haluan säästää vähän isompiin hankintoihin. Omista jutuista pitää osata myös karsia tarvittaessa.

Ripsienpidennysten poistaminen onnistui itseltäni tällä tavalla vuosia sitten ilman hermojen menetystä. Toivottovasti siulla irtoaa yhtä iisisti <3.

 

Oletko muuten itse poistanut ripsienpidennykset pitkän käytön jälkeen? Miksi luovuit ripsistä?

 

 

Lue myös

 

Ihan perinteinen ostospostaus

Parhaat huulipunat just nyt. x 4

SEURAA MYÖS

SEURAA INSTAGRAMISSA

SEURAA FACEBOOKISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *