Hae
Fit Fat Mama

Long bob hiustyyli

Vuosi sitten kun täytin 30 värjäsin hiukset violetiksi. Tänä vuonna halusin jälleen repäistä jotain kunnon vaihtelua, joten long bob hiustyyli on täällä taas monen vuoden jälkeen!

Edellisen kerran päässäni oli long bob hiustyyli ( tai long nokia kuten instagram storyssa vahingossa laitoin, Tiina jutut vol miljoona) yli 4-vuotta sitten. Silloin päätin vetäistä ihan eri lookin ja pitkät mustat hiukset muuttui vaaleanruskeiksi long bob malliksi.

Omat hiukseni ovat hyvin ohuet, joten olen turvautunut sinettipidennyksiin. Nyt omissa hiuksissani on kuitenkin meneillään jotain outoa ja sinettejä on tippunut todella paljon verrattuna edelliseen kertaan. Suihkun jälkeen viemäri on täynnä hiuksia ja uutta karvaa on pää täynnä. Joku hiustenlähtö aika meneillään.

Ennen

longbobhiustyyli

Jälkeen

Edellisessä hiustyylissä myös häiritsi se, kun sinetit erottui liikaa omista hiuksista. Sävyte ei vaan pysynyt omassa hiuksessa.

Mallasin peilin edessä monta kertaa lyhyttä mallia, katsoin vanhoja kuviani, sain inspistä youtubesta ja blogikollega Katrin hiuksia ihailin hänen instassaan. 

Menin vakiokampaamooni Glamour Room :nja kerroin ajatukseni hieman a-mallisesta, tummasta, selkeästä värista. Selina luki ajatukseni ja lopputuloksesta tuli ihan super!

Kun julkaisin instagram storyssa lärpätyksen uusissa hiuksissa, inboksi suorastaan räjähti ; en ole koskaan saanut mistään hiuslookista näin paljon kehuja ja olin ihan hämmentynyt :D.

Parhaimmillaan look on liikkuvassa kuvassa, kannattaa käydä kurkkaamassa instagramista reels video jonka juuri julkaisin.

Long bob hiustyyli on siis täällä taas monen vuoden tauon jälkeen!

 

lue myös

 

Annoin kampaajalle vapaat kädet

Kokemus erilaisista hiustenpidennyksistä

SEURAA MYÖS

 

SEURAA INSTAGRAMISSA

SEURAA FACEBOOKISSA

10 kommenttia

 1. Piia kirjoitti:

  Joskus tästä kommentoin johki tukka julkaisuun et vedä longbobi ja sanoit et inhoot kun oma tukkas on niin liru, mut toi on just bueno!! Niin hyvin käy. Ja saa tuohon mittaan näpsän sinetti tuuhennuksen jos niikseen.

  • tiinafit kirjoitti:

   Joo ja siis tossa on vielä sinettejä jäljellä niin ei ole niin liru :)! Omat hiukset on kärsinyt tosi paljon niin tuuhennuksia vähintään pakko pitää jatkossakin =)

 2. Amy kirjoitti:

  Näyttää tosi kivalle ja ihan huippu muutos!

 3. myprojectisme kirjoitti:

  Hei toi on UPEE!!!!!

 4. Anna-Kaisa kirjoitti:

  Todella hyvä muutos, tykkään tästä lookista enemmän kuin edellisestä. Toki sekin sopi hyvin, mutta tämä on jotenkin tosi freesin näköinen. Passaa tosi hyvin!

 5. Miia-Maria kirjoitti:

  Tuo tumma long bob on niiiiiiin upea sulla! Tuo siun kauniit kasvotkin paljon paremmin esiin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *