Hae
Fit Fat Mama

7-vuotiaan synttärit

7-vuotiaan synttärit juhlittiin viime viikonloppuna, virallisesti hän täyttää itseasiassa tänään vuosia <3. Jännä miten vuosi vuodelta osaan ottaa rennommin juhlien suhteen. En ole ikinä ollut mikään psyko fanaattinen juhlajärjestäjä, mutta nykyisin vieläkin rennommin. Ei ollut mitään tiettyä teemaa, vaan yksittäisiä erilaisia juttuja jotka pikkumies päätti.

Kuvien ottaminen jäi jälleen vähille, jotenkin siinä on aina sellainen hässäkkä että kuvaaminen unohtuu haha!

Pidettiin juhlat kahdessa eri osassa kuten toimittiin kuukausi sitten myös neidin synttäreillä; sukulaiset 15.00 aikaan ja kavereita 17.00 aikaan.

Viime vuonna synttärit pidettiin Mikon pomppulinnoilla, mutta nyt sovittiin ettei tänä aikana järjestetä missään julkisella paikalla.

Kumpikin osa juhlista sujui oikein kivasti ja oli ihana nähdä sukulaispuoliskolla pitkästä aikaa miehen siskon vauvaa joka on 5-kuukauden ikäinen <3. Sylittelin pientä ja voi että hän oli rauhallinen.

Kaverisynttäriosuus oli välillä kaikkea muuta kuin rauhallinen kuten arvata saattaa kun kasaan iskee monta n. 6-7 vuotiasta :D.

 

7-vuotiaan synttärit

 

Tarjottavia

 

Tuomaksen tekemä Batman kakku, oli sairaan hyvää!

 

Suolaiset

 

Broileri voileipäkakku

Vuohenjuustopiirakka

2 erilaista pitsaa (pakaste, sieltä mistä aita on matalin)

 

Kaverisynttäriosuudella pöydässä oli vain pitsat, sivupöydällä aikuisille nuo muut

 

Makeat

 

Batman Suklaatäytekakku

Pikku pullia

Karkkia

Keksejä

 

lisäksi sipsiä, dippiä, vesimelonia.

 

 

Mitään muuta erillistä ohjelmaa ei ollut. Paitsi se, kun lapset sai paukauttaa paukkuserpentiinit sisällä ja ostettiin joku ilotulitusrakerin näköinen tötterö josta pääsi kova ääni ja se ampui värikästä paperia, pommi kuten pojat sanoi. Yksi lapsi kertoi onessaan isällensä, että ”räjäytettiin pommi sisällä” niin sanoin nopeasti, että niin siis ihan turvallinen juttu oli :D.

Yhdessä vaiheessa ihmettelin miksi on niin hiljaista, niin koko jengi oli pakkautunut kerrossängyn yläpedille syömään metrilakua. Tuli käsky aika nopeasti hajaantua ettei koko sänky romahda. Seuraavana hetkenä jätkät juoksi pihalle ja kaikki hyppi yhtä aikaa trampalla. Äkkiä ulos komentamaan, että muuten koko porukka takaisin sisälle. Onneksi miun auktoriteetti riitti ja sällit totteli :D.

Että toivottovasti ensi vuonna pääsisi johonkin isompaan paikkaan pitämään juhlia jossa porukka pääsee riehumaan paremmin haha!

7-vuotiaan synttärit sujui oikein hyvin. Lapsi oli tyytyväinen lahjoihin, tarjottavat riitti (vähän liiaksikin, nim. survoin yhden kaverin matkaan jättipalan kakkua ja vedin itse ihan hemmetinmoiset kakkuöverit).

Paljon onnea perheen minimies joka on jo 7-vuotias <3.

 

lue myös

 

Tämän verran 6-vuotiaan synttärit maksoi

5-vuotiaan synttärit

 

SEURAA MYÖS

 

SEURAA INSTAGRAMISSA

SEURAA FACEBOOKISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *