Hae
Fit Fat Mama

Kokemus kyynelurien täytöstä

Jo vuosia peiliin katsoessa minua on ärsyttänyt suunnattomasti se, että vaikka miten meikkaan, silmänaluset näyttää tummilta ja lommoisilta. Tutkin asiaa, että mikä avuksi? Löysin keinon joka oli avuksi muille lommosilmille. Kyynelurien täyttö on siis pistoshoito jossa ihon alle laitetaan täyteainetta. Täyteaine tasoittaa kuoppaa ja juonne tasoittuu. Tässä kokemus kyynelurien täytöstä omalta kohdaltani :

 

Katsotaan ensin ennen-jälkeen kuvat

 

Kokemus kyynelurien täytöstä

Vasemmalla ennen, oikealla jälkeen.

 

Ennen

jälkeen

 

 

Viimeiseksi horror lähikuvat

 

ennen

Jälkeen

 

 

Ensimmäisessä kuvassa jossa kuvat vierekkäin huomaa eron selkeimmin. Kuoppa on tasaisempi ja ilme fressimpi.

Varasin ensimmäisen kerran kyynelurien täytön jo alkuvuodesta, mutta peruin sen kun rupesi jännittämään. Katsoin paljon youtube videoita ja luin muiden kokemuksia kyynelurien täytöstä, joten rohkaisin itseni ja varasin ajan uudelleen.

Kävin ottamassa kyynelurien täytön täällä Joensuussa Estetic TK :ssä (entinen nimi Neurofysio). Kerroin heti alussa jännitykseni ja Tarja kertoi rauhallisesti miten toimenpide tehdään.

Ennen pistämistä laitettiin pienet merkit ihoon ja sain vielä tarkistaa peilistä, että ongelmakohdat oli nimenomaan pistoskohdassa.

Täyteaina jota laitettiin oli erityisesti silmien alle tarkoitettua, koostumukseltaan sopivaa ohuelle silmänympärysiholle.

Juuri pistämisen jälkeen iho oli hieman hellänä. Näkyvää mustelmaa ei tullut, joten en näyttänyt että olisin ollut katutappelussa.  Hoidon jälkeen ihoa voi hoitaa kylmällä ja sitä kannattaa painella. Pakko myöntää, että en hirveästi painellut ihoa, paitsi normaalisti silmänympärysvoidetta levittäessä aamulla ja illalla.

Sattuiko se?

 

Täyteaineessa itsessään oli mukana pienesti puuduttavaa ainetta, mutta pistäminen ei sattunut paljoa. Huomasin, että toinen puoli kasvoista oli hieman herkempi kuin toinen. Toinen puoli kasvoista otti myös helpommin aineen vastaan. Ennen pistämistä laskettiin 1,2 ja kolmannella pistettiin. Jokaisella on erilainen kivunsietokyky ja itselläni esim. tatuoinnin nakuttelut ei ole sattunut paljon, joten tämäkin oli aika iisiä.

 

Miten pitkään vaikutus kestää?

 

Se miten pitkään täyteaine pysyy riippuu paljon ihmisten aineenvaihdunnasta ja ihotyypistä. Arviolta hän sanoi tuloksen kestävän n. 6kk. Voi kestää pidempääkin.

 

Paljon kyynelurien täyttö maksoi?

250e. Summa voi kuulostaa jonkun mielestä isolta, mutta saman summan porukka saa törsättyä esim. baariin tai ripsienpidennyksiin. Itse käyn pari kertaa vuodessa baarissa ja ripsienpidennyksiä en käytä.

 

Kokemus kyynelurien täytöstä on positiivinen ja ilme on paljon fressimpi <3.

 

Lue myös

 

10-minuutin luonnollinen arkimeikki

 

 

SEURAA MYÖS

 

SEURAA INSTAGRAMISSA

SEURAA FACEBOOKISSA

 

 

4 kommenttia

  1. Piia kirjoitti:

    Siis kuin hieno muutos! En oo kuullu tömmösestä ennen. Vielä ku painoa pudotan lisää niin palkitsen itseni tällä 🙂

  2. VoiKyynel kirjoitti:

    Mä olen harkinnut jo kaksi vuotta, mutta pelottaa kaksi asiaa; komplikaatiot ja koukkuun jääminen. Jäänkö pistojen vangiksi vanhoille päiville saakka 🙈
    Mulle huomautettiin ekan kerran 8- vuotiaana, että olenko jotenkin sairas, kun näytän niin kärsineeltä. Sinertävät verisuonet vei huomion silmänalusiin jo silloin. Lisäksi mun nenä on kummallisen mallinen yhdestä kohtaa, mikä pahentaa panda- efektiä. Mitkään peitevoiteet ei toimi meikin alla (olen kokeillut kalliit Lancomet ja Joe Blascot). Viimeksi tänä aamuna valitin mun miehelle panda- silmistä. Lisäksi häpeän omaa turhamaisuuttani, eikä todellakaan tee mieli paljastaa kovin monelle, että googlailen aktiivisesti kaikkea ”verisuonten laserista” kyyneluriin 😔

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *