Hae
Fit Fat Mama

10-minuutin pilates vatsatreeni

Hellurei ja toivottovasti hyvää maanantaita ruudun sinne puolen. Välillä teen todella usein youtubesta treenejä, mutta joskus ne jää ihan unholaan. Nyt on menossa se jee jee vaihe ja tykkään testailla kaikennäköisiä erityyppisiä jumppia. Halusin pitkästä aikaa tehdä pilatesta ja löysin tämän 10-minuutin pilates vatsatreeni ohjelman, jonka tein viikonloppuna.

10-minuutin pilates vatsatreeni

Vatsalihakset on ihan rapakunnossa, ja ärräpäät lensi kyllä pari kertaa videon aikana. En muistanut miten tehokasta pilates on, liikkeet oli tosi staattisia ja hengitys oikein boostasi tunnetta.

Hengitystekniikka tuo treeniin mielestäni myös lähes meditaatio fiilistä, silloin keskittyminen on paljon parempaa kun miettii liikkeen lisäksi myös hengitystä .

 

Tein 10-minuutin pilates vatsatreeni harjoituksen kotona olkkarissa ihan rönttäpönttänä, samalla kun lapsi teki duploja. Eli no excusest lapsiperheessä jälleen!

Tänään tein kahvitauolla 7-minuutin käsitreenin ja ruokkiksella kävin perinteisesti kävelyllä. Eilen siivosin koko päivän asuntonäyttöä varten joka kävi ihan treenistä. Harmi kyllä ketään ei käynyt näytössä 🙁 Tuli surullinen ja harmistunut olo. Toivottovasti seuraavan kerran tärppäisi.

Jos teillä muuten tulee mieleen jonkinlaisia toivetreenejä joita haluaisitte miun vinkkaavan blogiin saa toivoa kommenteissa :).

Treeneistä puheenollen, olen tällä viikolla menossa Hotel Sveitsiin Hyvinkäälle hyvinvointi viikonloppuun johon sisältyy hotelliyön lisäksi treenejä, luentoja ja ruokailuja. Odotan reissua niin paljon! Mennään ystävän kanssa jolla on myös lapsia, eli Mamat treeni-relax lomalla. Ai että. Kivaa maanantaita sinne :).

lue myös

 

7-minuutin käsitreeni

5-minuutin tehokas pilates vatsatreeni

 

SEURAA MYÖS

 

SEURAA INSTAGRAMISSA

SEURAA FACEBOOKISSA

2 kommenttia

  1. Jenni kirjoitti:

    Hauskaa viikonloppua ja hikisiä treenejä! 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *