Hae
Fit Fat Mama

Kassillinen tavaraa kirpputorilta 21 eurolla

Hellurei ja kivaa keskiviikkoa! Kysyin instagramissa seuraajilta haluatteko tänään mieluummin postauksen välikausivaatteista vai kirppislöydöistä. Kirppis voitti, joten tässä postauksessa kassilllinen tavaraa kirpputorilta 21 eurolla löydöt!

Vein esikoisen kiipeilyyn 18 aikaa josta kurvasin suoraan kirpparilla.fi kirpparille. Tällä hetkellä siellä on omiakin juttuja myynnissä, otin sen kyyti+myynti systeemin. Toimii siis niin, että maksan 10e, vien tavarat sinne, myyntivoitosta 50% miulle ja toinen puolikas kirpparille. Miun ei tarvitse huolehtia mistään hinnoittelusta, ei siivoamisesta eikä mistään. Niiiin stressitön palvelu ja käytin tuota kerran jo aikaisemmin.

No enivei, siis vein pojan kiipeilyyn ja ajoin kirppikselle. Aikaa oli alle tunti ja ennätin tehdä täsmäiskuja ihan reilusti vaikka en kerennyt kiertää todellakaan kuin muutaman välin.

On tuurista kiinni löytyykö mitään ja minkä verran. Vähän niinkuin metsästystä kirppiksellä :D.

Mutta ei teitä lätinät kiinnosta, vaan kuvat joten tässä kassillinen tavaraa kirpputorilta 21 eurolla löydöt

Kassillinen tavaraa kirpputorilta 21 eurolla

Sadepuku neidille 3e. Housut ja takki siis yhteensä 3e. Hitsin hyvä löytö! Kohta alkaa kökkökelit joten sadevaatteita pitää olla sekä hoidossa että kotona.

Fleece esikoiselle 2,50e. Välikauteen tämäkin. Edellinen oli mennyt pieneksi, joten huippu löytö.

Pinkki talvitakki 3e minimimmille <3. No pakkohan se oli, koska pinkki ja halpa.

Crocsin kengät 4e neidille. Meillä oli esikoisella samanlaiset kengät eri värissä pari vuotta sitten ja nämä on hyvät rönttäkelissä.

Parit housut, mustat lindexin 2,50e ja toiset housut 3e. Siis meinasin viime viikonloppuna ostaa nuo lindexin mustat housut uutena kaupasta, mutta jätin kuitenkin hyllyyn. Ja onneksi jätin, hitsin hyvä tuuri :).

Sitten loppuun Miinan lemppari eli Frozen mekko 2,50e. Hän oli noista niiiin innoissaan ja piti muutaman kerran sanoa, että pitää pestä ennen kuin saat käyttöön :D.

Noiden lisäksi my little pony ”lasit” 0,50e mutta ne on perinteisesti jo paikassa X.

 

kassilllinen tavaraa kirpputorilta 21 eurolla löydöt oli tuossa, aika kivoja vai mitä 🙂

 

lue myös

 

Parhaat facebook kirpputorit

Tämän kaiken sain kirpputorilta alle 30e:lla!

Huikeat kirpputoriostokset!

 

SEURAA MYÖS

 

SEURAA INSTAGRAMISSA

SEURAA FACEBOOKISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *