Hae
Fit Fat Mama

Ihan sike hyvä tanssitreeni youtubesta

Hellurei ja kivaa maanantaita. Lupailin instastoryn puolella vinkkiä treeniin jonka löysin taas jälleen netistä. Tässä ihan sike hyvä tanssitreeni youtubesta joka kestää 15-minuuttia. Tanssitreeni on helppo, mutta tehokas. Musiikki on oikeaa musiikkia eikä mitään tilulii youtube jumpsutusta.

Tykkään eniten sellaisesta tanssi jammailusta, jossa saa veivata peppua ja tässä tanssitreenissä on fiilis kuin olisi tyyliin baarin tanssilattialla :D.

 

Ihan sike hyvä tanssitreeni youtubesta

Muuten treenikuulumisia: kuten kerroin, hankin monen vuoden tauon jälkeen salijäsenyyden. Jäsenyyden hankkimisen jälkeen olen käynyt nyt kaksi kertaa spinningissä : tavoitteena on käydä kerran viikossa joten tavoitteessa ollaan.

Kävin eilen 45-minuutin spinningissä ja siis voi apua. Hiki valui ja jalat kipeänä poljin menemään. Nyt osasin jopa katsoa säädötkin oikein haha! Pakko myöntää, että ihan kaikissa kohdissa en voinut tehdä ohjaajan sanomilla vastuksilla/kierroslukemilla, mutta todellakin tein parhaani. Oli niiin voittajafiilis spinnailun jälkeen ( en tiedä onko oikea sana mutta sovitaan niin ). Kuntotaso on tippunut mitä se aikaisemmin oli kun etätyössä työmatkapyöräily jäi pois.

Jatkossa työt tulee olemaan viikko etänä, viikko toimistolla systeemillä joten työmatkapyöräily tulee takaisin. Tänään poljin pyörällä toimistolle ja ai että tekipä hyvää. Ruokkiksella kävin kuntosalille tekemässä olkapäivä ja yhden kyykky+olkapää yhdistelmäsarjan.

Youtubesta on kyllä niin huippua etsiä erilaisia treenejä ja kivaa kun seuraajat kertoo monesti jonkun vinkkaaman treenin jälkeen testanneesta sitä. Jos tykkäät veivata, niin tämä Ihan sike hyvä tanssitreeni youtubesta kannattaa ottaa testiin!

 

Treeni-iloja ruudun sinne puolen!

 

lue myös

 

 15-minuutin överitehokas vatsa-pepputreeni

Tehokas käsitreeni kotona

 

SEURAA MYÖS

 

SEURAA INSTAGRAMISSA

SEURAA FACEBOOKISSA

2 kommenttia

  1. johan kirjoitti:

    Sali ja urheilu tekee niin hyvää!!

    https://suninidea.blogspot.com/2020/10/idea-uus.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *