Hae
Fit Fat Mama

Mitä tehdä kotikaranteenissa

Hellurei ja kivaa perjantaita! Kävin elämäni ensimmäistä kertaa korona testissä lievän kurkkukivun takia, joten en saanut pariin päivään mennä ihmisten ilmoille. Oletko sie miettinyt mitä tehdä kotikaranteenissa? Tässä postauksessa kerron mitä tein lasten kanssa kun en voinut mennä ihmisten ilmoille.

Siivoa sellaista mitä et normaalisti ennättäisi/huvittaisi/what ever

 

Itse sain inspiksen pyyhkiä mm. kodinhoitohuoneen kaappien ovia ja seiniä.

 

Muovailuvaha/Taikahiekka

 

Sillä aikaa kun pyyhin kodinhoitohuoneen ovia, toinen lapsista teki muovailuvahaa ja toinen taikahiekkaa.

 

Lautapelit

 

Pelattiin 7-veen kanssa arvaa kuka peliä ja pienemmän kanssa chokoa. Pelattiin edellisenä päivänä 5 kertaa arvaa kukaa ja toisena 2 kertaa. Voitin yhden ainoan kerran, enkä edes ”antanut” tarkoituksella lapsen voittaa. Hän osasi esittää tosi hyviä kysymyksiä. Sen yhden ainoan kerran kun voitin niin pikkuherra sai raivarin, olin ihan samanlainen itse lapsena :D.

Juoksurata

 

Laita tyynyjä pitkin poikin asuntoa. Laske aikaa miten pitkään lapsella menee aika juosta ja hyppiä tyynyjen yli. Tuota tehtiin monta rundia ja olipa kivaa pitkästä aikaa! Hyvää liikuntaa lapselle. Tuota voi tehdä itsekin, mutta laitoin pyykkejä sillä aikaa ja samalla laskin&kannustin lapsia.

 

Leivo

 

Leivottiin lasten kanssa pitkästä aikaa omenakaurapaistosta. Pienempi sai mitata aineita ja isomman kanssa harjoiteltiin omenan pilkkomista. Tuli ihan sairaan hyvää! Annoin mössön olla tosi pitkään uunissa, käytiin sillä välin ulkoilemassa.

 

Ulkoile

Mitä tehdä kotikaranteenissa, no ulkoilu on sallittua kunhan ei mene kodin ulkopuolisten henkilöiden lähelle. Esikoinen pyöräili ja mie hölkkäsin.

 

Siinäpä 6 juttua mitä tein kotikaranteenissa. Tulos oli negatiivinen, kuten tiesinkin jo, mutta olinpahan vastuullinen.

Miulla sattui vain yhtenä päivänä kurkkuun ja se oli juuri kun olin käynyt spinning tunnilla edellisenä päivänä. Muutama aivastelu ja pientä nokan niiskutusta silloin tällöin. Koronatestin ottaminen ei ollut kivaa, mutta oli nopeasti ohi. Miulla piti ottaa vielä kummastakin sieraimesta kun ensimmäinen oli jotenkin ahdas kuulemma. Kyllä sen kesti.

 

Oletko sinä ollut kotikaranteenissa?

 

 

lue myös

 

ARKIVAPAA PERJANTAI MEIDÄN KANSSA

ARKIVAPAA MEIDÄN KANSSA

SEURAA MYÖS

 

SEURAA INSTAGRAMISSA

SEURAA FACEBOOKISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *