Hae
Fit Fat Mama
Kaupallinen yhteistyö

Kauneus ravintolisä

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Vitamiinikeskus

Täytin viime vuonna 30-vuotta ja viimeistään sillon alkoi pienimuotoinen ikäkriiseily. Olen käynyt pistoshoidossa, kokeillut kaikenmaailman voiteita ja meikkaan lähes päivittäin. Ne on kuitenkin asioita jotka vaikuttavat ulkonäköön vain ulkoisesti. Se mitä ihminen syö ja mitä ravinteita kroppaan imeytyy vaikuttaa myös ulkonäköön. 30-vuotiaana kollageenin tuotanto on alkanut jo heikentyä joka voi vaikuttaa ihoon tuomalla ryppyjä, veltostumista ja kuivumista. Mikäli näitä vastaan on mahdollista taistella, todellakin haluan yrittää välttää naama rypyt. Pääsin Suomen vitamiinikeskus yrityksen kanssa tekemään yhteistyön kauneus ravintolisä valmisteesta jota olen käyttänyt nyt pari kuukautta.

Suomen vitamiinikeskus on täysin kotimainen yritys jonka tuotteille on myönnetty avainlippu. Yritys sijaitsee Kuopiossa, eli itselle melko lähellä kun asun Joensuussa. Maailman nykytilanteessa kotimaisia yrityksiä on todella tärkeää tukea ja myös yrityksen arvot  kotimaisuus, turvallisuus ja ekologisuus ovat sellaisia jonka takana voin seistä. Ravintolisä valmisteet pakataan ilman ylimääräisiä pakkausmateriaaleja ja toimitus on turvallisesti kotiin asti.

KAUNEUS+ on uutuustuote joka on suunniteltu ensisijaisesti yli 25-vuotiaille henkilöille, jotka haluavat tukea turvallisesti hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointia.

Pääraaka-aineena toimii kalakollageeni joka on tehokas, luonnollinen ja hyvin imeytyvä kollageenin muoto. KAUNEUS+ sisältää hydroksi-proliini-aminohappoa, joka toimii merkkinä keholle valmistaa itse kollageenia. Kollageenin lisäksi kauneus ravintolisä sisältää myös muita vitamiineja joilla jokaisella on oma roolinsa tuoden tuotteelle parhaan hyödyn.

C-vitamiini tukee kollageenin rakenteen muodostumista. Jos C-vitamiinia ei saada tarpeeksi, löystyy kollageenin rakenne.

Biotiini edistää ihon, hiusten ja ihon hyvinvointia ja tuote sisältää sitä normaalia suuremman, mutta täysin turvallisen määrän.

Pii on hivenaineisiin kuuluva alkuaine, jonka tärkein ominaisuus on kestävyys. Parhaiten piimaan vaikutuksen huomaa kynsissä tuoden niille vahvuutta.

Sinkkiä olen syönyt myös aikaisemmin, koska ns. kauneusvaikutusten lisäksi sinkki vahvistaa normaalia hiilihydraatti -ja rasvohappoaineenvaihduntaa ja pitää yllä parempaa vastuskykyä.  Varsinkin flunssakausina olen vetänyt sinkkiä. *lähde

Annostus on 1-2 tablettia päivässä ja itse söin yleensä yhden päivässä. Huonomuistinen kun välillä olen, otin sitten toisina päivinä 2 jos unohdin edellisenä päivänä.

 

Mitä vaikutuksia olen huomannut?

 

Ensimmäinen selkeä muutos oli kynsien vahvistuminen. Kynnet kasvoi suurinpiirtein samaa tahtia, mutta ystävänikin huomasi miten kynteni tuntuivat kovemmilta. Ei sen puoleen, että hän olisi useasti miun kynsiä tökkinyt, mutta oli puhetta kynsien lakkaamisesta. Kerroin käyttäväni uutta ravintolisää ja hän tökkäsi kynttäni ja oli ihan ”wow tuntuupa kovalta”. Meinasin jo heti tuon kommentin jälkeen laittaa hehkutus viestiä Suomen vitamiinikeskus yhteyshenkilölle, koska tuo oli todella selkeä muutos kun ulkopuolinenkin huomasi sen.

Huomasin kynsien voimistumisen myös siinä kun olen monesti vähän söhlä ja aina, kun olen onnistunut kasvattamaan kynteni, tökkään ne jonnekin ja kynnet halkeaa. Laitoin lasta turvaistuimeen ja jotenkin onnistuin lyömään sormeni lukkoon. Normaalisti kynsi on heilahtanut suurinpiirtein kaksinkerroin, mutta nyt lohkesi vain pieni pala.

Toinen selkeä muutos oli ihon kunto kuukautisten aikaan. Aina, jo monta vuotta kuukautisten aikaan naama on kukkinut monesta kohdasta, mutta nyt tuli vain tasan 1 (!) pieni näppy kasvoihin menkkojen aikaan. Tuo ei voi olla sattumaa, koska monta vuotta naama tai kädet on kukkinut ja olen kironnut meikkipussin äärellä naisten vaivoja.

Edellisen kerran kun kävin kampaajalla, sanottiin että päässä on kasvamassa paljon uutta baby hiusta, mutta silloin olin vasta aloittanut syömään valmistetta. Katsotaan mitä kommentteja ensi kerran parturin penkissä tulee.

Kauneus ravintolisä syöminen jatkuu, koska ajottainen ikäkriisi ei ole loppunut. Ja jos miulla on mahdollisuus yrittää estää ihon kurpahtamista, kynsien katkeamista ja hyvän vastustuskyvyn pitämistä aion ehdottomasti hyödyntää sen.

Instagramista löytyy nyt myös arvonta jossa voit voittaa itsellesi 2-kuukauden annoksen KAUNEUS+ valmistetta. Osallistu arvontaan INSTAGRAM-TILILLÄNI 

 

lue myös

 

Ilman meikkiä netissä

 

SEURAA MYÖS

 

SEURAA INSTAGRAMISSA

SEURAA FACEBOOKISSA

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Vitamiinikeskus

4 kommenttia

  1. Iita kirjoitti:

    Hyvä tuote vaikuttaa olevan. Kiitos vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *