Hae
Fit Fat Mama
Kaupallinen yhteistyö

Hiustentuuhennus sinettipidennyksillä

Kaupallinen yhteistyö: Glamour Room

 

Long Bob hiusmalli leikattiin vähän aikaa sitten jolloin päässä oli vielä muutama sinetti edelliseltä käynniltä. Luultavasti stressin takia lisäkkeet tippui nopeasti pois ja olinkin hetken pelkillä omilla hiuksilla. Omat hiukset ovat todella ohuet ja kaipasin lyhyeen malliin hieman lisävolyymia,joten lähdettiin projektiin hiustentuuhennus sinettipidennyksillä.

Ennen-kuvan ottamisen jälkeen värjättiin hiukset. Sävystä tuli aivan ihana; ei liian viileä eikä liian lämmin. Ihonsävyni on sellainen, että liika viileä jotenkin vanhentaa,mutta liian lämminkään ei ole hyvä.

Hiuksissani käytetään kevytväriä, hiusten kasvaessa juurikasvu sulautuu pehmeämmin ja hiuspohjani on hieman herkkä ja suuttuu liian tujuista aineista.

 

Hiusten tuuhennus sinettipidennyksillä

Malli leikattiin kauniiseen hieman A-malliin. Pituus on sellainen, että se yltää just ja just kiinni. Sen lyhempiä hiuksia en halua, koska tuntuisi hyvin oudolta jos ei saisi vetäistyä hiuksia kiinni.

Ennen

 

Edestä päin katsottuna oikealla omat hiukset, vasemmalla sinettiä

 

Hiukset on uusiutuva luonnonvara ja vaihtelu virkistää, mutta nyt olen tykännyt tästä lyhemmästä mallista <3. Tummaan hiukseen on paljon helpompi miettiä vaatteitakin kun tuntui ettei punertavien hiusten kanssa kaikki oikein käynyt. Hiustentuuhennus sinettipidennyksillä on luonnollinen keino tuuhentaa omia hiuksia.

Olen niin onnellinen, että törmäsin Glamour Roomin omistajaan Selinaan vuosien jälkeen kun nykyisin ei tarvitse miettiä mihin menee parturin penkkiin. Jälki on aina priimaa ja aika menee nopeasti lärpätellessä. Plus uusimmat lehdet kuten Seiska :D.

Pirteää perjantaita teille <3.

 

 

lue myös

 

Annoin kampaajalle vapaat kädet

Long bob hiustyyli

Oman elämäni Glamour hetki kauniilla hiuksilla

 

SEURAA MYÖS

 

SEURAA INSTAGRAMISSA  @fitfatmamatiina

SEURAA FACEBOOKISSA

Kaupallinen yhteistyö: Glamour Room

5 kommenttia

 1. Ulppu kirjoitti:

  Jäin miettimään miten sinettipidennys on luonnollinen keino? En ole aiemmin tajunnutkaan että olet ottanut täyteaineita ylähuuleen. Kiinnostaisi miksi päädyit siihen ratkaisuun?

  • tiinafit kirjoitti:

   En kirjoittanut mihinkään, että luonnollinen keino :). Mutta siis luonnollisen näköinen kyllä, ei erotu omasta hiuksesta kun tössö tapauksessa sulautuu omiin hiuksiin tosi hyvin.
   Huuliin otin täytettä 1ml ,huvitti kokeilla :D.En tiedä otanko edes jatkossa, mutta tulipahan kokeiltua. New me ,huvittaa testata uusia juttuja 🙂

 2. Piia kirjoitti:

  Niin tiesin että tämä luukki on sulle täykky!

 3. Ulppu kirjoitti:

  ” Hiustentuuhennus sinettipidennyksillä on luonnollinen keino tuuhentaa omia hiuksia.”

  • tiinafit kirjoitti:

   Hupsis totta 😀 luin väärin oman tekstini,noloa. Niin flowssa kirjoittanut. Olen tarkoittanut siis sitä että kun ei erotu omasta hiuksesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *