Hae
Fit Fat Mama

30-päivän treenihaasteita

Vuosia sitten olin treenihaasteiden suuri ystävä. Edellisen kerran kun tein treenihaasteen, se meni rehellisesti sanottuna ihan hanurilleen. Tuloksia ei tullut lähes laisinkaan, eikä ihmekään: vaikka tekisi minkä haasteen niin kyllä se kroppa tehdään keittilssä. Jos syöt iha miten sattuu niin eipä paljon workoutit auta. 30-päivän treenihaasteita löytyy netistä useita ja tässä postauksessa kokoan tähän muutamia 30-päivän treenihaasteita, joista voitte halutessanne valita itselle sopivan:

Haasteet tehdään oman kropan painolla, joten ne voi siis suorittaa missä vaan! Sopivat kaikille, olkoon sitten himotreenari tai vasta-alkaja.

 

VATSAHAASTE

 

Omat tulokset:

vatsahaastetulokset-620x310

Pahoittelut kuvan huonosta laadusta, sillon en pahemmin kuvia muokannut :D. Ei sen puoleen, että nykyisinkään kaikki priimaa olisi, mutta. 30-päivän vatsahaasteen tein vuosia sitten, olikohan ollut vuonna 2014 tai 2015.

 

REISIHAASTE

 

Omat tulokset:

ennenjälkeen

 

 

 

 

 

 

Reisihaasteen aikana en herkutellut lainkaan ja kävin n. 3-kertaa viikossa salilla. Tässä tiputin esikoisen raskauskiloja eli tammikuu 2014.

 

JALKAHAASTE

 

30-day-thigh-challenge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tätä en ole tehnyt, mutta voisin joskus kokeilla!

Sitten haasteiden suorittamiseen muutama vinkki vitonen:

-Laita tietokoneen taustakuvaksi haasteen kuva! Helpottaa muistamista.

-Tee treenistä rutiini! Pyri tekemään liikkeet suurinpiirtein samaan aikaan päivällä.

-Loppuvaiheessa kun toistoja on tooodella monta, ne kannattaa ripotella osiin. Vatsahaasteessa tein esim. 20-30 kappaleen sarjoissa liikkeet. Osan aamulla ja osan illalla.

-Voi tarvittaessa myös soveltaa, mutta jos siirrät lepopäivän toiselle päivälle, pidä huoli että liikkeet tulee silti tehtyä. Tsemppiä haasteisiin!

– Vaikka vatsojen hinkkaaminen tai pyllistely voi välillä myös v*tuttaa, 30-päivää on ihmiselämässä hemmetin lyhyt aika. Teet, älä luovuta!

 

kuvat ottanu Katri Gruner

Mikä vaikuttaa haasteista mielenkiintoisemmalta? Oletko itse tehnyt 30-päivän haasteita?

 

lue myös

 

Treenihaaste jossa epäonnistuin

10-minuutin pilates vatsatreeni

Seitsemän syntiäni haaste

 

SEURAA MYÖS

 

SEURAA INSTAGRAMISSA  @fitfatmamatiina

SEURAA FACEBOOKISSA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *