Hae
Fit Fat Mama

Maanantain ruokapäiväkirja

Ruokapäiväkirja postausta on toivottu, joten tässä maanantain ruokapäiväkirja, eli mitä kaikkea eilen söin!

klo 10.00

munakokkelia, paprikaa, kahvia.

klo 14.00

Lounas intialaisessa. Riisiä,kanakastiketta, lampaanjauhelihasta lihapötkylä, salaattia, 2 friteerattua kanapalaa, nachoja, naan-leipä.

17.00

Kurkkua, paprikaa ja kahvia

22.30

Kauraleipää, pepsi max ja skyr

 

Aamupalan söin olkkarissa samalla sarjaa katsoen. Ihanan relax! Arkisin aamupala hetkeni eivät todellakaan ole mitään levollisia ”omm, juon rauhassa kahvia ja luen tässä lehteä” vaan toimistopäivinä pakkaan kananmunaleivän mukaan ja syön työpöydän ääressä. Tänään oli niin kiire, että kahvikin jäi koskemattomana kuppiin :D. Join kaverin luona sitten aamukahvin.

Miulla on lomaviikko ja myös lasten isällä oli eilen vapaata joten mentiin keskustaan lounaalle. Intialaista noutopöydästä. Kanakastike oli yllättävän njääh ja mietoa, mutta lampaanjauhelihasta tehty pötkylä oli todella maistuva. En tiedä miten nachot liittyy intialaiseen ruokaan, mutta otin kun tarjolla oli.

Päivällisaikaan olisi ollut makkarakastiketta, mutta ei ollut yhtään nälkä joten söin vaan vähän kasviksia ja kahvia.

Iltapalan syön aina sen jälkeen kun lapset on mennyt nukkumaan katsoen jotakin sarjaa. Lidlin kaurasydän juustolla, kurkulla ja salaatilla sekä skyr+pepsi max. Juon lähes poikkeuksetta aina illalla lasillisen pepsi maxia, se ei vaikuta uniin millään lailla onneksi ja on vaan niin hyvää.

Ei yhtään herkkua jee! Lounaan jälkeen meinattiin käydä jälkkäriä, mutta kahvio oli kiinni josta havittelin kakkupalaa. Sen jälkeen mielessä kävi ostaa jäätelöä, mutta ei jaksanut enää lähteä kauppaan.

Maanantain ruokapäiväkirja nöytti tuolta. Olen tyytyväinen kun en syönyt mitään höpölöpöä. Lounas oli iso, mutta päivällistä ei sitten oikeastaan ollut. Monesti jos joku ruoka jää väliin, illalla huvittaa vetää ruoka perseilyt, mutta iltapala oli ihan normaali.

lue myös

 

Kolmen  päivän rehellinen ruokapäiväkirja

Päivä kun söin päin persettä

Ruokapäiväkirja

SEURAA MYÖS

 

SEURAA INSTAGRAMISSA  @fitfatmamatiina

SEURAA FACEBOOKISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *