Hae
Fit Fat Mama

Tammikuun 2021 suosituimmat postaukset ja instakuvat

Hellurei, joulukuussa jäi kuukausitsekkaus välistä kun silloin otin muutenkin vähän iisimmin somen puolella. Tammikuun 2021 suosituimmat postaukset ja instakuvat tullee siis tässä!

Näin säästät ruokalaskussa

Ruoka on ehdottomasti yksi isoimmista menoeristä. Silloin tällöin vuosien varrella ollaan pidetty säästökuukausia, jolloin ollaan mm. kerrytetty matkakassaa. Näin säästät ruokalaskussa vinkit ala mie!

Milloin tämä lapsen uniperseily loppuu?!

Meni hermo,menin huoneeseen ja tempaisin helvettiin koko lampun. Kyllä, ylireagoin mutta argh.

Milloin tämä uniperseily loppuu?

Yöllä tullaan edelleen viereen ja monesti herään monta kertaa yössä siihen kun 3-vee pyörii. Tätä on kestänyt jo ihan saakelin pitkään. Joskus taas en herää kertaakaan.

Paskoja juttuja minusta

mm.olen tekniikassa ihan paska. Siis olen ihan paska mitä tulee teknillisiin vempeleisiin. En jaksa lukea käyttöohjeita ja suhaan vaan menemään. Tai sitten en edes yritä ja kiukuttelen ja lopulta lasten isö tekee kaikki hommat.

Lihansyöjä testaa: älä tee ruokaa tällä reseptillä

Lihansyöjä testaa: Älä tee ruokaa tällä reseptillä ja Muu-jauhis ei ainakaan tuolla tavalla toimiva. Saa ehdottomasti vinkata jos on mielessä jotain parempaa settiä tälle tuotteelle luvassa.

Ostokset Kontti kirpputorilta alle 17e

Kävin tänään neidin hoidosta 16 jälkeen ja lähdettiin siitä suhaamaan suoraan kohti Konttia. Kaikki vaatteet, asusteet ja laukut oli -50% joten sattuipa erittäin hyvä tuuri visiitille. Ostokset Kontti kirpputorilta alle 17e siis esittelyssä.

Tammikuun 2021 suosituimmat postaukset ja instakuvat näytti tuolta.

Oma lemppari noista oli ehkä tuo Milloin tämä lapsen uniperseily loppuu?! Se tuli suoraan sydämestä, näppis vaan sauhusi kun pistin menemään ja tuntui oikein terapeuttiselta avautua. Silloin kirjoittaminen on nimenomaan parasta kun ei mieti liikoja vaan sormet sulahtelee näppäimistöllä. Silloin tulee sellainen kirjoitus FLOW <3.

Tammikuu meni muutenkin jotenkin todella nopeasti. En muista tapahtuiko mitään muuta ihmeellistä, paitsi että innostuin kotitreeneistä aktiivisemmin ja olen ollut inspiroituneempi liikkumaan. Jotenkin joulun jälkeen oli sellainen hetkellinen njääh kaikkeen.

 

 

lue myös

 

Marraskuun suosituimmat postaukset ja instakuvat x 5

SEURAA MYÖS

 

SEURAA INSTAGRAMISSA

SEURAA FACEBOOKISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *