Hae
Fit Fat Mama
Kaupallinen yhteistyö

PT-palvelu tavallisille Äideille Joensuussa

Kaupallinen yhteistyö: Fittiina

Joulukuun jälkeen motivaatio oli todella paljon hukassa. Teki mieli vaan syödä ja syödä lisää herkkuja. Kuntosalillakaan en koronan takia käynyt. Ajattelin kun ryhmäliikunnat oli tauolla, ettei ole niin luvallista käydä salillakaan. Kun ryhmäliikunnat alkoi pyöriä uudestaan (pienillä ryhmillä), päätin että NYT lähtee taas. Sopivaan saumaan sain Fittiina:n yrittäjältä Tiinalta viestiä olisinko kiinnostunut yhteistyöstä PT-paketin merkeissä. PT-palvelu ihan tavallisille Äideille Joensuussa ; pelkät SYÖ VAAN KANAA ja TREENAA VAAN SALILLA metodit ei ole oma juttuni. Joten ehdottomasti lähdin mukaan!

Fittiina  on Tiina-Mari Kettusen yritys, jonka ideana on nimenomaan elämäntapamuutos. Ei mitään kitudiettejä, ei pikajuoksuja vaan apua kestävään muutokseen äideille ja naisille.

Sovittiin alkutapaaminen jossa käytiin ensin ajatuksia mikä on oma tavoitteeni, elämäntilanteeni ja ajatukseni mitä lähdetään hakemaan. Alkutapaaminen on täysin maksuton joka ei sido mihinkään. Yhteydenottolomakkeen kautta voit sopia oman miittisi Tiinan kanssa.

Lärpäteltiin treenin lisäksi myös muita niitä näitä mm. lapsiperheen arjesta. Tiinalla on itsellään myös lapsi, joten hän todellakin ymmärtää lapsiarkea ja sen haasteita. Punaisena lankana Fittiinassa on äitien ja naisten auttaminen liikuntaan. Tiinalla on liikunnan ammattitutkinnon lisäksi mm. Äitien ravinto-ohjaus -peruskoulutus. Seison 100% ajatuksen takana jossa halutaan ohjeistaa nimenomaan Äitejä&naisia, koska itsekin olen jo vuosia kannustanut muita liikkumaan blogissa -vaikka mikään ammattilainen en itse olekaan.

Miulla ei ole itseasiassa aikaisemmin ollut ketään valmentajaa. Aikaisemmin olet tehnyt kerran etävalmennuksen, joka ei yhtään ollut miun juttu. Oma juttuni ei myöskään olisi joku 20-vuotias kisakireä syö vaan kanaa PT jolla ei ole lapsia, koska itselleni sellainen vähän enemmän armollisuus -mutta tehokkuus on oma juttuni.

tavoitteeni

itselläni on saada varmuutta tekniikkaan kuntosaliliikkeissä, pyöreämpi pylly (joo kuulostaa niin pinnalliselta, mutta ennen inhosin alakroppa treenejä ja tykkäsin pumpata yläkroppaa mahdollisimman paljon) ja saada vähän balanssia ruokailuun. Ruokailussa oma ongelmani on erityisesti se, että en muista syödä välipaloja joka kostautuu järkyttävällä ilta-nälällä.

Alkutapaamisen jälkeen nähtiin kuntosalilla jossa alkulämmittelyn jälkeen käytiin kuntosaliohjelmat läpi jotka hän oli miulle suunnitellut. Kerroin haluavani mieluiten koko kropan ohjelman ja niitä sain kaksi erilaista.

Katsottiin mm. kyykkytekniikka ja se oli ihan älyttömän hyödyllistä! Tiedättekö miten tuli tyhmä olo, koska vaikka miten olin kunnon hardcore salimuija vuosia sitten, tein kyykyn ihan väärin :D. En ole itseasiassa kyykkyä oikein uskaltanu tehdä, juuri siitä syystä kun en ollut varma tekniikasta.

Vaikka itsekin olen aktiivinen liikkuja ja tiedän paljon perusjuttuja, niin on se ihan eri juttu saada ammattilaisen ohjausta asiaan.

Kuntosaliohjelmien läpikäyntien jälkeen tehtiin kuntotesti. Kuntotesti ei ole pakollinen, mutta halusin tehdä sen ehdottomasti!

Testiin kuului 3 erilaista liikettä. Ensin 30sekuntia ja vatsoja niin paljon kuin pystyi, sitten kyykkyjä niin pitkään kuin kerkesi 30sekunnissa ja viimeisenä tehtiin olkapäille testi. Vatsoissa ja kyykyissä sanoin ”etten varmasti pääse tuohon parhaaseen lokeroon” niin kappas vain kummatkin meni parhaaseen settiin :D. Olkapäissä on sitten parannettavaa, mutta se on vaan hyvä.

Tehtiin Tiinan kanssa 3-kuukauden sopimus ja tulen kertomaan viimeistään sen loputtua ajatuksia lisää. Kannattaa ottaa seurantaan myös meidän kummankin Tiinan somet, eli instagramissa miun tili @fitfatmamatiina ja fittiinan instagram löytyy @fittiina

 

lue myös

 

Miksi kannattaa harrastaa liikuntaa

 

SEURAA MYÖS

 

SEURAA INSTAGRAMISSA

SEURAA FACEBOOKISSA

Kaupallinen yhteistyö: Fittiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *