Hae
Fit Fat Mama

5-minuutin polttava käsitreeni kotona

Tänään kerroin instagramissa, että ”pelkkää kehonhuoltoa tänään, ei treeniä” , mutta teki mieli ihan pikkuisen multitaskata samalla kun keitin riisiä :D. Tein 5-minuutin polttava käsitreeni kotona youtubesta samalla kun riisit porisi.

Tein tämän myös viikonloppuna ja kysyin vinkkaanko tästä postauksen puolella ja yli 80% sanoi että JOO, joten tässäpä käsitreeni vinkkiä.

 

Video löytyy tuosta

 

Tuo oli todellakin 5-minuutin polttava käsitreeni kotona , siis järkkyä mikä polte tuli olkapäihin vain 5-minuutissa!

Aikaisemmin tykkäsin treenata paljon mieluummin yläkroppaa, juurikin olkapäitä&hauiksia, mutta tänä vuonna olen innostunut paljon enemmän peppu -ja jalkatreeneistä. Vaihtelu virkistää!

Yläkroppa miulla on aina ollut se, joka ottaa kehitystä helpommin vastaan. Yläkroppa on paljon rasvattomampi verrattuna alakroppaan, miulla aina tuppaa kaikki kerääntymään vatsa -jalkaosastolle, mutta kädet on aina luikerot :D.

Kävin salilla lauantaina ja sunnuntaina, nyt tuntuu varsinkin selässä lihaskipua. Ihanaa kun nyt on PT joka päättää millä ohjelmalla teen! Kurkkaa viikko sitten kirjoitettu postaus aiheesta jos se meni ohi. 

Tänään kävin muuten 7-vuotiaan kanssa hiihtämässä ja n. 3km matkaan meni yli tunti haha! Jätkä hölötti ja pelleili vähän väliä, eikä keskittynyt hiihtömiseen. Ite lensin nurin juuri ennen kotipihaa, mutta muuten meni omalta osalta hyvin :D.

 

Eiku kokkeilemaan tuota käsitreeniä ja kivaa maanantaita <3

lue myös

 

5-minuutin pikainen pepputreeni

7-minuutin käsitreeni

7-minuutin överitehokas Zumba jalkatreeni

SEURAA MYÖS

 

SEURAA INSTAGRAMISSA

SEURAA FACEBOOKISSA

 

2 kommenttia

  1. Tiina kirjoitti:

    Mahti hyvä🙏🙏

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *