Hae
Fit Fat Mama

Ruokapäiväkirja viime tiistailta

Aaa että mikä fiilis, kotiuduin just tämän viikon ekalta kuntosalitreeniltä ja sujui jotenkin tosi hyvin <3! Kyykkykin sujui hyvin, aikaisemmin se oli miun kauhuliike. Nappasin tällä viikolta yhdeltä arkipäivältä ruokia ylös,  joten tässä ruokapäiväkirja viime tiistailta olkaa hyvä ;

 

 

Aamupala n. 8.30

 

Arkiaamuisin syön aina saman aamupalan ; 2 kananmunaa jossa chiliä (+välillä juustoa) leivän päällä sekä salaatti. Kahvia, vettä ja monivitamiini. Syön vasta työpäivän alussa samalla, olin sitten toimistolla tai etänä. Todellakin arkiruokakuva kun kahvit läikkynyt pöydälle ja kaikkea :D.

Lounas n. 13.30

Arkipäivisin lounaana on aina salaatti, sisältö on yleensä aika sama, mutta pieniä twistejä. Tiistaina laitoin normipohjan lisäksi paistettua halloumia nams. Salaattikastike oli loppu, normaalisti käytän sellaista kevytkastiketta. Kaikkinensa tuossa oli jääsalaatti, paprika, kurkku, halloum ja Muu-kasvispallero.

 

(join kahvin kahvitauolla muistaakseni n. 15 aikaan)

Päivällinen n. 17.10

 

Kanaa ja riisiä. Miun tekemä ruoka, googleen kun laittaa maailman paras kana. Ruuan kanssa 1 porkkana pilkottuna.

Iltapala 21.15

 

Oli ihan järkky kova nälkä! Kävin juuri ennen iltapalaa tunnin iltakävelyllä pakkasessa joten iltapala maistui  extra hyvältä. Lakritsi proteiinivanukasta jossa vadelma-kaakao mysliä jota ostettiin kaupasta ja ihan TÖRKEEN hyvää nam. Iso iso suositus! 2 ruisleipää jonka päällä margariini, juusto, kurkku ja salaatti. Ja kyytipojaksi pepsi maxia. Kofeiini ei iltaisin vaikuta, vaan voin onneksi juoda pepsi maxia. Siitä on tullu iltapala rutiini :).

Lakritsi proteiinivanukas on kyllä niiin hyvää, voisin vetää sitä vaikka joka päivä nam.

 

Ruokapäiväkirja viime tiistailta näytti tuolta!

Välipalan puuttuminen on yksi iso ongelma, koska sitten on tosi kova nälkä jo päivällisellä. Nälkä ulottuu myös ilta-aikaan jolloin mättöhimot iskee päälle. Herkuttelua olen onnistunut vähentämään arkipäiviltä, mutta karkkipäivästä en kyllä luovu <3. Karkkipäivä meillä on aina fiiliksestä vaihdellen perjantaina, lauantaina tai sunnuntaina.

Kivaa iltaa!

 

lue myös

 

Kolmen päivän rehellinen ruokapäiväkirja

Maanantain Ruokapäiväkirja

Sunnuntain rehellinen ruokapäiväkirja

SEURAA MYÖS

 

SEURAA INSTAGRAMISSA

SEURAA FACEBOOKISSA

4 kommenttia

 1. Jasmin kirjoitti:

  Kylläpä näytti herkulliselta joka ateria! Mielenkiintoinen postaus! Kyllä ne ruokakuvat vaan viehättää sanoi kuka mitä tahansa! :D💛

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

 2. Outi Karita kirjoitti:

  Aina kiva kurkkia mitä muut syö ja oi nam, halloumi on niin hyvää!

  Outi Karita
  https://outikarita.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *